Beoordelingen van JJ Sushi & More Amsterdam

Recente recensies van JJ Sushi & More Amsterdam

5 sterren na 16 reviews

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de sushi is lekker. Verbeterpunt: de sushi mag iets strakker gerold worden.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super snel bezorgd ook. Enige "minpunt" is dat het niet van tevoren duidelijk is welke sushis er in de boxen zitten.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker sushi.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, met hele goede aanbiedingen. Alleen bij de pokebowl mag de rode ui zeker eruit, en ook minder rijstazijn.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goeie prijs

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht. Telefonisch zeer goed bereikbaar en heel behulpzaam! Eten was erg lekker! Zeker een aanrader

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Super vers en goede prijs kwaliteit verhouding want deze sushi is veel beter dan de sushi van de 'bekende' sushi restaurants

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en springrolls gegeten. Het was de eerste keer dat we hier bestelden, dus we wisten niet wat we konden verwachten, maar het was heel goed. De buurt heeft er een prima sushibar bij!! Tip: vermeld nog even op de site wat er in diverse boxen zit. Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er staan geen foto's bjj de boxen. Lastig kiezen wat je dan gaat krijgen.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht wel een bakje soja saus en stokjes bij aangezien ik 2 boxen had besteld